Over Winston

Winston is de law firm van morgen die expertise en innovatie combineert om jou - als individu, gezin en ondernemer - op elk moment en bij elk juridische probleem snel, efficiënt te kunnen bijstaan en dit alles tegen betaalbare prijzen.
Vaag blueprint | Winston
Een nieuwe generatie advocaten

Na in 2017 gelanceerd te zijn als een eerste volledig onafhankelijke online platform voor juridische dienstverlening, groeide Winston snel uit tot een new generation law firm met een unieke blik op de advocatuur.

Winston blueprint pol | Winston
Slimme tools

Elke dag opnieuw investeren wij onze tijd en middelen om het voor mensen gemakkelijker te maken om het juridisch advies in te winnen. Zo gebruiken onze advocaten slimme AI-tools voor knowledge & experience sharing en data-analyses om jou nog beter van dienst te kunnen zijn. Want jouw verwachtingen en belangen staan bij ons centraal.

Wandelen2 | Winston
  • A dedicated team reshaping legal services
    Ons team bestaat uit advocaten met dezelfde mindset. Wij zijn gepassioneerd door recht en geloven dat juridische dienstverlening anno 2021 beter kan. Wij verlenen juridische diensten die het verschil maken.
  • Wherever and whenever you want
    Voor ons maakt het niet uit of waar of wanneer je ons nodig hebt. Wij gaan voor jou zowel letterlijk als figuurlijk de “extra mile” en verdedigen jouw belangen in gans Vlaanderen en Brussel.
  • Legal tech
    Winston is opgenomen in de legal tech map van Wolters Kluwer en de Belgische legal tech gids van Larcier. Winston is legal tech en gebruikt legal tech.
WINSTON Offerte op maat | Winston
Juridisch advies nodig?

Persoonlijk en to-the-point advies
In slechts enkele klikken.
Vanaf 25 euro
Niet tevreden? Geld terug.

Stel nu jouw vraag
Hoe werkt het
WINSTON FEB 2021 4 B1 A3025 | Winston
Meer dan advies nodig? Krijg vrijblijvend onze offerte.

Juridisch stappenplan op maat.
Vaste prijs per stap.
Stop wanneer jij wil.
Gedreven team van advocaten.

Vraag nu jouw blueprint
Hoe werkt het
Contacteer ons.

Nog vragen over hoe we werken? Of twijfels wat we voor jou kunnen betekenen? Chat met ons. Geen robot, maar iemand van het Winston-team.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord