Waarom Winston

WINSTON Uniek | Winston
Same law, different approach

Winston is een gamechanger. Alle clichés over advocaten gaan overboord. Wij geloven dat de juridische dienstverlening laagdrempeliger en moderner kan. Verwacht geen afstandelijke advocaat in een strak maatpak, maar een toegankelijk team van enthousiaste advocaten. Jij staat centraal, niet de advocaat.

We zijn verschillend op een manier die het verschil maakt.

Juridische bijstand moet goedkoper, toegankelijker en efficiënter. Winston maakt komaf met het systeem van uurtje-factuurtje, het betalen per telefoontje, brief, e-mail of meeting. Via onze digitale systemen kunnen wij verzamelde data vergelijken met de specifieke omstandigheden van jouw situatie. Daardoor slagen wij er in om vaste prijzen aan te bieden. Op die manier weet jij perfect wat onze hulp zal kosten. Zelfs als er onverwachts toch meer werk bij komt kijken, dan ligt het risico bij Winston. Jij betaalt geen cent extra.

WINSTON offerte op maat Stap4 | Winston
We zijn innovatief

Met enkele klikken stel je jouw juridische vraag aan onze advocaten. Het antwoord ontvang je nadien simpelweg in jouw inbox. Meer dan advies nodig? Geen probleem! Wij stellen een persoonlijk en gedetailleerd stappenplan voor jouw juridische situatie op, onze befaamde blueprint. Onze advocaten weten door hun ervaring precies wat ze moeten doen om jou te helpen. Ze zijn steeds beschikbaar, zowel online als op kantoor met een kopje koffie.

Pol desk | Winston
Winstons waarden
 • Transparant
  We zijn duidelijk over onze aanpak, prijzen en geleverde prestaties. Geen addertjes of onzekerheden.
 • Innovatief
  Op basis van onze unieke digitale systemen kunnen wij u duidelijker, efficiënter en goedkoper bijstaan.
 • Strijdvaardig
  We nemen initiatief, houden ons woord en stoppen niet voor we het vooropgestelde doel bereiken.
 • Eenvoudig
  We houden het helder, duidelijk en to-the-point.
Stories.
“Door COVID19 moest ik mijn onderneming tijdelijk sluiten, waardoor ik in de problemen ben gekomen met het betalen van de vaste kosten (zoals huur en minimumafnames). Omdat ik geen advocaat in de familie heb of ken, ben ik online beginnen zoeken en bij Winston uitgekomen. Ik werd heel snel en duidelijk geholpen. De advocaten van Winston hebben contact opgenomen met mijn schuldeisers en hebben verschillende betaalplannen kunnen realiseren. Super service, en dat voor een betaalbare én vooraf gekende prijs. Een aanrader!”
Soraya H.
“Tijdens de eerste lockdown heb ik mijn ontslag gekregen. Ik had dit nooit eerder meegemaakt en wist dus niet goed aan wat ik moest doen. De advocaat van Winston gaf op een zeer duidelijke manier en in gewone bewoordingen aan dat het ontslag niet correct gebeurd was. Na onderhandelingen met mijn werkgever, onder leiding van de advocaat, hebben we snel een goede schikking kunnen treffen.”
K. Despieghel
WINSTON Offerte op maat | Winston
Juridisch advies nodig?

Persoonlijk en to-the-point advies
In slechts enkele klikken.
Vanaf 25 euro
Niet tevreden? Geld terug.

Stel nu jouw vraag
Hoe werkt het
WINSTON FEB 2021 4 B1 A3025 | Winston
Meer dan advies nodig? Krijg vrijblijvend onze offerte.

Juridisch stappenplan op maat.
Vaste prijs per stap.
Stop wanneer jij wil.
Gedreven team van advocaten.

Vraag nu jouw blueprint
Hoe werkt het
Contacteer ons.

Nog vragen over hoe we werken? Of twijfels wat we voor jou kunnen betekenen? Chat met ons. Geen robot, maar iemand van het Winston-team.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord