Over Winston

Winston is de law firm van morgen. Een disruptief concept om de wereld van de advocatuur te democratiseren. Wij combineren expertise en innovatie om jou - als individu, gezin of ondernemer - vlot een betaalbaar antwoord op al jouw juridische vragen te kunnen bieden.
Vaag blueprint | Winston
Nieuwe generatie advocaten

In 2017 lanceerden wij als eersten een volledig onafhankelijk platform voor juridische dienstverlening. Winston groeide uit tot een next generation law firm bestaande uit een squad van 8 advocaten met een unieke blik op de advocatuur. Vernieuwend, fris, laagdrempelig en democratisch.

Winston blueprint pol | Winston
Slimme tools

Elke dag opnieuw bouwen wij aan de advocatuur van morgen. Zo gebruiken wij slimme AI-tools voor knowledge & experience sharing en juridische data om jou nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wandelen2 | Winston
  • A dedicated team reshaping legal services
    Onze squad bestaat uit ervaren advocaten met dezelfde mindset. Wij zijn gepassioneerd door recht en geloven dat juridische dienstverlening anno 2021 beter kan.
  • Wherever and whenever you want
    Wij gaan voor jou zowel letterlijk als figuurlijk de “extra mile”. Wij verdedigen jouw belangen in gans Vlaanderen en Brussel.
  • Legal tech
    Winston is opgenomen in de legal tech map van Wolters Kluwer en de Belgische legal tech gids van Larcier. Winston is legal tech en gebruikt legal tech.
WINSTON Offerte op maat | Winston
Juridisch advies nodig?

Persoonlijk en to-the-point advies
In slechts enkele klikken.
Vanaf 25 euro
Niet tevreden? Geld terug.

Stel nu jouw vraag
Hoe werkt het
WINSTON FEB 2021 4 B1 A3025 | Winston
Meer dan advies nodig? Krijg vrijblijvend onze offerte.

Juridisch stappenplan op maat.
Vaste prijs per stap.
Stop wanneer jij wil.
Gedreven team van advocaten.

Vraag nu jouw blueprint
Hoe werkt het
Contacteer ons.

Nog vragen over hoe we werken? Of twijfels wat we voor jou kunnen betekenen? Chat met ons. Geen robot, maar iemand van het Winston-team.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord