Over Winston

Winston is het advocatenkantoor van de toekomst. Een innovatief concept om de wereld van de advocatuur te democratiseren en te humaniseren. Wij combineren expertise en vooruitstrevendheid om jou - als individu, gezin of ondernemer - vlot een betaalbaar antwoord op al jouw juridische vragen te kunnen bieden. Digitaal en offline!
Vaag blueprint | Winston
Nieuwe generatie advocaten

In 2017 lanceerden wij als eersten een volledig onafhankelijk platform voor juridische dienstverlening. Winston groeide uit tot een next generation advocatenkantoor, bestaande uit een team van 9 advocaten met een unieke blik op de advocatuur. Vernieuwend, fris, laagdrempelig en democratisch.

Winston blueprint pol | Winston
Slimme tools

Elke dag opnieuw bouwen wij aan de advocatuur van morgen. Onze sector beter maken. Zo gebruiken wij slimme AI-tools om jou nog beter van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan knowledge & experience sharing, maar ook slimmer omgaan met juridische data.

Wandelen2 | Winston
  • Een gedreven team advocaten, klaar voor de volgende stap
    Ons team bestaat uit ervaren advocaten met dezelfde mindset. Wij zijn gepassioneerd door recht en geloven dat juridische dienstverlening anno 2021 beter kan.
  • Gelijk waar, gelijk wanneer, altijd op maat
    Wij gaan voor jou zowel letterlijk als figuurlijk de “extra mile”. Wij verdedigen jouw belangen in gans Vlaanderen en Brussel.
  • Legal tech
    Winston is opgenomen in de legal tech map van Wolters Kluwer en de Belgische legal tech gids van Larcier. Ook zij geloven in ons. Winston is legal tech en gebruikt legal tech.
WINSTON Offerte op maat | Winston
Juridisch advies nodig?

In slechts enkele klikken krijg je persoonlijk en begrijpelijk advies.

Vanaf 25 euro al.

Stel nu jouw vraag
Zo werkt het
WINSTON FEB 2021 4 B1 A3025 | Winston
Op zoek naar een advocaat?
Krijg vrijblijvend onze offerte.

Wij stippelen een stappenplan op maat uit, telkens met een vaste prijs per stap.

Zo heb jij de volledige controle.

Vraag nu jouw offerte
Zo werkt het
Contacteer ons.

Zo, dat was even scrollen. Heb je nog vragen over hoe Winston werkt? Hoe wij jou kunnen helpen met juridisch advies en bijstand? We zijn heel makkelijk bereikbaar via chat, e-mail of telefoon.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord