Waarom Winston

WINSTON Uniek | Winston
Omdat het anders kan

Juridische bijstand, en advocaten in het bijzonder, staan meestal in een slecht daglicht. Enkele stereotypen zijn 'te duur, enkel voor een selecte groep en ontoegankelijk'. En helaas klopt het nog vaak ook. Winston wil dit doorbreken door juridische hulp voor iedereen bereikbaar te maken, vanuit je zetel of in één van onze kantoren. Weg stijf gedoe, grijze maatpakken en drempelvrees om een advocaat te contacteren. Onze missie is om advocatuur laagdrempelig te maken. Zeker ook op het vlak van prijzen. Bij ons geen ondoorzichtige kostennota's of hoge uurtarieven. Net zoals je een brood bij de bakker koopt, moet je op voorhand weten wat onze hulp jou zou kosten. Vernieuwend, fris, laagdrempelig en democratisch. En vooral de eerste in zijn soort. Ja, we zijn er trots op!

Advocatuur 2.0 in een digitaal jasje in plaats van een grijs maatpak

We kennen ze allemaal, die barrières om naar een advocaat te stappen: hoge prijzen, moeilijk te begrijpen taal, traag, veel gedoe. Daar biedt Winston een antwoord op. Door heel wat processen logischer te maken, door ze voor een stuk te digitaliseren en er onze persoonlijke touch aan te geven, maken we de advocatuur sneller, eenvoudiger en een pak goedkoper. De verandering die onze archaïsche sector nodig heeft.

Pol desk | Winston
Onze kernwaarden
  • Innovatief
    Op basis van ons Ai-gedreven datamodel is Winston in staat om voor elk juridisch probleem vaste prijzen aan te bieden. Zo komt de klant op voorhand wat onze hulp zal kosten en worden verrassingen vermeden.
  • Efficiënt
    Onze innovatieve tools stellen ons in staat om zeer efficiënt te werken, waarbij we voor elke klant maatwerk kunnen bieden zonder in te boeten aan kwaliteit.
  • Klantgericht
    Klantgerichtheid zit in ons DNA. Deze kernwaarde leidt ons in elke interactie en beslissing, met als doel de hoogst mogelijke tevredenheid en waarde voor onze klanten te creëren.
Stories.
Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte op maat
Op voorhand afgesproken prijzen per stap,
Geen uurtje-factuurtje,
Geen verrassingen of extra kosten.
Ja, ik wil een offerte
Contacteer ons.

Zo, dat was even scrollen. Heb je nog vragen over hoe Winston werkt? Hoe wij jou kunnen helpen met juridisch advies en bijstand? We zijn heel makkelijk bereikbaar via chat, e-mail of telefoon.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord