Waarom Winston

WINSTON Uniek | Winston
De eerste in zijn soort

Advies inwinnen bij een advocaat alsof je het bestelt op je favoriete webshop, dat is waar Winston voor staat. Online juridisch advies tegen transparante en op voorhand afgesproken prijzen. Vernieuwend, fris, laagdrempelig en democratisch.

Advocatuur 2.0 in een stijlvol jasje in plaats van een grijs maatpak

We kennen ze allemaal, die barrière om naar een advocaat te stappen. Er zijn bepaalde juridische problemen die steevast terugkeren, die binnen een bepaalde structuur kunnen worden behandeld en waar je dus met gemak een prijs op kunt plakken. Het werd dan ook hoog tijd om iets nieuws neer te zetten binnen deze archaïsche sector.

WINSTON offerte op maat Stap4 | Winston
Ons idee

stel jouw juridische vraag online, betaal meteen en krijg een snel en duidelijk antwoord. Gemaakt om heel wat juridische kopzorgen meteen uit de wereld te helpen. Is jouw juridische vraag te complex voor een eenvoudig antwoord, dan helpt Winston je ook graag verder met een meer uitgebreide persoonlijke aanpak en voorstel, maar dit steeds op basis van duidelijke en transparante afspraken.

Pol desk | Winston
Winstons waarden
 • Transparant
  We zijn duidelijk over onze aanpak, prijzen en geleverde prestaties. Geen verrassingen.
 • Innovatief
  Op basis van onze unieke digitale systemen kunnen wij je efficiënter en goedkoper bijstaan.
 • Strijdvaardig
  We nemen initiatief, houden ons woord en stoppen niet voor we ons doel bereiken.
 • Eenvoudig
  We houden het helder, duidelijk en to-the-point.
Stories.
“Door COVID19 moest ik mijn onderneming tijdelijk sluiten, waardoor ik in de problemen ben gekomen met het betalen van de vaste kosten (zoals huur en minimumafnames). Omdat ik geen advocaat in de familie heb of ken, ben ik online beginnen zoeken en bij Winston uitgekomen. Ik werd heel snel en duidelijk geholpen. De advocaten van Winston hebben contact opgenomen met mijn schuldeisers en hebben verschillende betaalplannen kunnen realiseren. Super service, en dat voor een betaalbare én vooraf gekende prijs. Een aanrader!”
Soraya H.
“Tijdens de eerste lockdown heb ik mijn ontslag gekregen. Ik had dit nooit eerder meegemaakt en wist dus niet goed aan wat ik moest doen. De advocaat van Winston gaf op een zeer duidelijke manier en in gewone bewoordingen aan dat het ontslag niet correct gebeurd was. Na onderhandelingen met mijn werkgever, onder leiding van de advocaat, hebben we snel een goede schikking kunnen treffen.”
K. Despieghel
WINSTON Offerte op maat | Winston
Juridisch advies nodig?

Persoonlijk en to-the-point advies
In slechts enkele klikken.
Vanaf 25 euro
Niet tevreden? Geld terug.

Stel nu jouw vraag
Hoe werkt het
WINSTON FEB 2021 4 B1 A3025 | Winston
Meer dan advies nodig? Krijg vrijblijvend onze offerte.

Juridisch stappenplan op maat.
Vaste prijs per stap.
Stop wanneer jij wil.
Gedreven team van advocaten.

Vraag nu jouw blueprint
Hoe werkt het
Contacteer ons.

Nog vragen over hoe we werken? Of twijfels wat we voor jou kunnen betekenen? Chat met ons. Geen robot, maar iemand van het Winston-team.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord