Waarom Winston

WINSTON Uniek | Winston
De eerste in zijn soort

Juridische hulp van een advocaat via de snelst mogelijke en meest efficiënte weg, dat is waar Winston voor staat. Online, tegen transparante en op voorhand afgesproken prijzen. Vernieuwend, fris, laagdrempelig en democratisch. En vooral de eerste in zijn soort. Ja, we zijn er trots op!

Advocatuur 2.0 in een digitaal jasje in plaats van een grijs maatpak

We kennen ze allemaal, die barrières om naar een advocaat te stappen: hoge prijzen, moeilijk te begrijpen taal, traag, veel gedoe. Daar biedt Winston een antwoord op. Door heel wat processen logischer te maken, door ze voor een stuk te digitaliseren en er onze persoonlijke touch aan te geven, maken we de advocatuur sneller, eenvoudiger en een pak goedkoper. De verandering die onze archaïsche sector nodig heeft.

WINSTON offerte op maat Stap4 | Winston
Winston geeft juridisch advies

Stel jouw juridische vraag online, betaal meteen en krijg een snel en duidelijk antwoord. Zo simpel is het. Winston is gemaakt om heel wat juridische kopzorgen meteen uit de wereld te helpen, ook die van jou.

Is jouw juridische vraag te complex voor een eenvoudig advies, of heb je meer dan een louter advies nodig? Dan helpt Winston je graag verder met een meer uitgebreide, persoonlijke aanpak, inclusief voorstel. En dit steeds op basis van duidelijke en transparante afspraken.

Pol desk | Winston
Winstons waarden
 • Transparant
  We zijn duidelijk over onze aanpak, prijzen en geleverde prestaties. Geen verrassingen.
 • Innovatief
  Op basis van onze unieke digitale systemen kunnen wij je efficiënter en goedkoper bijstaan.
 • Gedreven
  We nemen initiatief, houden ons woord en stoppen niet voor we ons doel bereiken.
 • Eenvoudig
  We houden het helder, duidelijk en to-the-point. Zo heb je echt iets aan ons advies.
Stories.
“Door COVID19 moest ik mijn onderneming tijdelijk sluiten, waardoor ik in de problemen ben gekomen met het betalen van de vaste kosten (zoals huur en minimumafnames). Omdat ik geen advocaat in de familie heb of ken, ben ik online beginnen zoeken en bij Winston uitgekomen. Ik werd heel snel en duidelijk geholpen. De advocaten van Winston hebben contact opgenomen met mijn schuldeisers en hebben verschillende betaalplannen kunnen realiseren. Super service, en dat voor een betaalbare én vooraf gekende prijs. Een aanrader!”
Soraya H.
“Wat een prachtig idee en een geweldige service, ik ben zeer tevreden over de antwoorden en adviezen die ik kreeg op mijn vragen. Echt een aanrader!”
K. Despieghel
WINSTON Offerte op maat | Winston
Juridisch advies nodig?

In slechts enkele klikken krijg je persoonlijk en begrijpelijk advies.

Vanaf 25 euro al.

Stel nu jouw vraag
Zo werkt het
WINSTON FEB 2021 4 B1 A3025 | Winston
Op zoek naar een advocaat?
Krijg vrijblijvend onze offerte.

Wij stippelen een stappenplan op maat uit, telkens met een vaste prijs per stap.

Zo heb jij de volledige controle.

Vraag nu jouw offerte
Zo werkt het
Contacteer ons.

Zo, dat was even scrollen. Heb je nog vragen over hoe Winston werkt? Hoe wij jou kunnen helpen met juridisch advies en bijstand? We zijn heel makkelijk bereikbaar via chat, e-mail of telefoon.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord