Winston kan jou op meerdere manieren helpen.
Start met een online advies of vraag direct een blueprint.
Winston Mockup Gsm | Winston
Online advies

In enkele klikken win je op elk moment van de dag juridisch advies op maat in. Je hoeft je zetel er niet meer voor uit.

  1. Stel je vraag
  2. Betaal snel en makkelijk online
  3. Ontvang je advies in jouw mailbox
Winston Mockup Website | Winston
Offerte op maat

Heb je meer dan advies nodig? Geen probleem. Omschrijf jouw situatie en wij bezorgen je vrijblijvend een persoonlijke offerte, onze blueprint, voor onze juridische hulp.

  1. Omschrijf je situatie
  2. Ons team analyseert dit grondig en stelt jouw offerte op
  3. Je ontvangt deze offerte binnen de 48u in je mailbox
De voorbije 30 dagen al…
266
mensen geholpen.
54
behandelde dossiers.
253
vragen beantwoord.
Stories
“Ik stelde een vraag via de Winston website. Dit ging extreem snel. Nadien kreeg ik een melding via e-mail dat mijn advies klaarstond. Na dit advies vroeg ik nog een offerte voor verdere hulp met mijn procedure. Binnen de 48u werd mij perfect uitgelegd wat de volgende stappen waren en vooral, hoeveel dit mij zou kosten. Perfecte service!”
M. Djihal
“Ik had een vraag over mijn huurwoning. Het stellen van mijn vraag kon in slechts een paar stappen. Ik koos vervolgens om binnen de 24u advies te krijgen. Dit gebeurde correct en ik kreeg een zeer duidelijk antwoord op mijn vraag van de advocaat. Bedankt Winston!”
S. Van Laere
“Ik had net mijn bedrijf opgestart, maar stelde toen vast dat mijn commerciële contracten en algemene voorwaarden helemaal niet op punt stonden. Ik had deze gratis via een andere site bekomen, maar deze standaardovereenkomsten waren helemaal niet op mijn activiteit aangepast. Winston heeft vervolgens contracten op maat van mijn activiteiten gemaakt. Nu is mijn onderneming gewapend tegen de toekomst. De advocaten van Winston houden mij daarnaast op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen, zodat ik kort op de bal kan spelen en mijn overeenkomsten steeds up-to-date kan houden. Winston is vanaf nu mijn vaste juridische partner!”
Athena consulting BV
“Door COVID19 moest ik mijn onderneming tijdelijk sluiten, waardoor ik in de problemen ben gekomen met het betalen van de vaste kosten (zoals huur en minimumafnames). Omdat ik geen advocaat in de familie heb of ken, ben ik online beginnen zoeken en bij Winston uitgekomen. Ik werd heel snel en duidelijk geholpen. De advocaten van Winston hebben contact opgenomen met mijn schuldeisers en hebben verschillende betaalplannen kunnen realiseren. Super service, en dat voor een betaalbare én vooraf gekende prijs. Een aanrader!”
Soraya H.
Contacteer ons.

Nog vragen over hoe we werken? Of twijfels wat we voor jou kunnen betekenen? Chat met ons. Geen robot, maar iemand van het Winston-team.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord