Winston kan jou op meerdere manieren helpen.
Start met een online advies of vraag direct een offerte.
Winston Mockup Gsm | Winston
Online advies

Krijg gepersonaliseerd juridisch advies in enkele klikken. Je hoeft er zelfs je zetel niet meer voor uit.

  1. Omschrijf jouw juridisch probleem
  2. Kies hoe snel je antwoord wil
  3. Ontvang je advies in jouw mailbox
Winston Mockup Website | Winston
Offerte op maat

Heb je meer dan advies nodig? Kom je liever eens langs? Geen probleem. Omschrijf jouw juridisch vraagstuk en wij bezorgen je vrijblijvend een persoonlijke offerte en ons stappenplan. Geen addertjes, maar gewoon klaar en duidelijk.

  1. Omschrijf je juridische situatie
  2. Ons team analyseert dit grondig en stelt jouw offerte op
  3. Je ontvangt deze offerte binnen de 48u in je mailbox
Marie | Winston
Dit is Winston

Het team van Winston bestaat momenteel uit 9 advocaten. Hier zetten we even Marie 'in the picture'.

Marie is een enthousiaste spring-in-het-veld met een uitgesproken doel, het bereiken van een rechtvaardige oplossing. Marie bijt zich in de verbintenisrechtelijke Winston-zaken vast. Hieronder dus onder meer alles wat met wonen, huren, werken, facturen, contracten, schadegevallen en verzekeringskwesties betreft. Marie is lid van onze Brugse vestiging, maar pendelt vaak tussen Leuven en Brugge en staat de klanten dus doorheen het ganse land bij.

De voorbije 30 dagen al…
187
mensen geholpen
48
dossiers opgelost
253
juridische vragen beantwoord
Stories
“Ik stelde een vraag via de Winston website. Dit ging extreem snel. Nadien kreeg ik een melding via e-mail dat mijn advies klaarstond. Na dit advies vroeg ik nog een offerte voor verdere hulp met mijn procedure. Binnen de 48u werd mij perfect uitgelegd wat de volgende stappen waren en vooral, hoeveel dit mij zou kosten. Perfecte service!”
M. Djihal
“Ik had een vraag over mijn huurwoning. Het stellen van mijn vraag kon in slechts een paar stappen. Ik koos vervolgens om binnen de 24u advies te krijgen. Dit gebeurde correct en ik kreeg een zeer duidelijk antwoord op mijn vraag van de advocaat. Bedankt Winston!”
S. Van Laere
“Ik had net mijn bedrijf opgestart, maar stelde toen vast dat mijn commerciële contracten en algemene voorwaarden helemaal niet op punt stonden. Ik had deze gratis via een andere site bekomen, maar deze standaardovereenkomsten waren helemaal niet op mijn activiteit aangepast. Winston heeft vervolgens contracten op maat van mijn activiteiten gemaakt. Nu is mijn onderneming gewapend tegen de toekomst. De advocaten van Winston houden mij daarnaast op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen, zodat ik kort op de bal kan spelen en mijn overeenkomsten steeds up-to-date kan houden. Winston is vanaf nu mijn vaste juridische partner!”
Athena consulting BV
“Door COVID19 moest ik mijn onderneming tijdelijk sluiten, waardoor ik in de problemen ben gekomen met het betalen van de vaste kosten (zoals huur en minimumafnames). Omdat ik geen advocaat in de familie heb of ken, ben ik online beginnen zoeken en bij Winston uitgekomen. Ik werd heel snel en duidelijk geholpen. De advocaten van Winston hebben contact opgenomen met mijn schuldeisers en hebben verschillende betaalplannen kunnen realiseren. Super service, en dat voor een betaalbare én vooraf gekende prijs. Een aanrader!”
Soraya H.
Contacteer ons.

Zo, dat was even scrollen. Heb je nog vragen over hoe Winston werkt? Hoe wij jou kunnen helpen met juridisch advies en bijstand? We zijn heel makkelijk bereikbaar via chat, e-mail of telefoon.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord