Hoe krijg ik advies?

WINSTON online advies Stap4 | Winston
Stap 1
Stel je vraag

Omschrijf jouw juridisch probleem. Voeg eventueel documenten toe die je vraag kunnen verduidelijken (bv. een overeenkomst, dagvaarding,...).

WINSTON online advies Stap5 | Winston
Stap 2
Kies zelf hoe snel je een antwoord van ons ontvangt

Wil je onmiddellijk jouw advies binnen dezelfde werkdag, de dag erop of binnen de drie werkdagen? Betaal snel, gemakkelijk en veilig online. Je vraag wordt naar één van onze advocaten met de geschikte expertise doorgestuurd.

WINSTON online advies Stap2 | Winston
Stap 3
Ontvang je advies

Wanneer jouw advies klaar staat, word je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Je ontvangt een veilige link en code zodat het advies voor jou alleen beschikbaar is. Je kan het advies ook downloaden.

Wanneer je maar wilt
Ook buiten de kantooruren, wij zijn er wanneer je ons nodig hebt.
Gemakkelijk
Laagdrempelig, snel en makkelijk online.
Voor al jouw vragen
Welke vraag je ook hebt. Wij beantwoorden dit in heldere taal.
WINSTON Zwart op wit | Winston
Benieuwd hoe zo'n advies eruit ziet?

We proberen het zo simpel als mogelijk te houden. Verwacht geen theoretische uiteenzettingen, maar een praktisch antwoord in een goed te begrijpen taal.

Voorbeeldadvies
Wacht niet langer. Krijg vandaag nog antwoord op jouw vraag.
Stel je vraag
WINSTON privacy | Winston
Wij zijn ook bezorgd om je privacy.
Lees onze privacy policy
Waarmee kan Winston jou helpen?
WINSTON personen en familie | Winston
Personen & Familie
Vragen rond samenwonen, huwen, erfenissen en nalatenschappen. Hulp bij een echtscheiding, discussie over omgangsregeling, alimentatie en afstamming.
WINSTON verkeer | Winston
Verkeer
Betrokken bij een verkeersongeval, een verkeersboete in de bus, problemen met de verzekeraar of een dagvaarding ontvangen.
WINSTON werkgever en werknemer | Winston
Werknemer & Werkgever
Problemen op het werk, vragen rond jouw arbeidsovereenkomst of ontslag. Betrokken bij een arbeidsongeval of vragen bij verlies van jouw uitkering.
Praktische vragen.
Niet tevreden! Geld terug? Klopt dit echt?

Ja absoluut! Winston draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om kwaliteitsvolle diensten te verlenen. Stel dat onze dienstverlening om een welbepaalde reden niet aan jouw wensen zou voldoen, dan horen wij dit graag en komen wij jou hierin tegemoet. Zo kunnen wij onze diensten nog beter maken.

Waarom is het advies van Winston niet gratis?

Veel advocatenkantoren poneren "gratis" een eerste advies te verstrekken. Vaak is het gratis eerste gesprek niet meer dan een kennismaking. Wens je nadien juridische hulp, dan tikt de klok en lopen de kosten snel op. Bij Winston is dit anders. Ons advies is niet gratis omdat wij onmiddellijk al jouw situatie analyseren en een op maat gemaakt advies opmaken waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. In vele gevallen heb je na het advies geen verdere hulp meer nodig.

Wie verstrekt er mij advies?

Het advies dat je ontvangt, wordt door een advocaat uit het team van Winston verstrekt. Winston zet geen paralegals of andere administratieve krachten om juridisch advies te verlenen. Na een advies is er vaak verdere juridische hulp nodig. Iets wat enkel aan een advocaat kan worden toevertrouwd. Zo volgt de advocaat die jou adviseerde, jouw dossier van A tot Z.

Wat als het advies voor mij niet duidelijk zou zijn?

Wij proberen steeds zo helder mogelijk te adviseren. Indien je op basis van het advies nog vragen zou hebben , kan je op de downloadpagina van het advies gemakkelijk bijkomende vragen stellen zonder dat je hiervoor een meerprijs moet betalen. Onze taak stopt niet na het verstrekken van het advies. Wij zijn pas tevreden als je met het Winston advies ook echt aan de slag kan.

Contacteer ons.

Nog vragen over hoe we werken? Of twijfels wat we voor jou kunnen betekenen? Chat met ons. Geen robot, maar iemand van het Winston-team.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord