Screenshotter Landingspaginatest Winston 018 | Winston

Gedagvaard voor politierechtbank?
Wat nu?
Een verkeersongeval?
Aansprakelijk?
Verkeersboete ontvangen?
Hoe betwisten?
Winston helpt jou!
Advocaten gespecialiseerd in verkeersrecht

Ontdek hoe en hoeveel dit je zou kosten

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte op maat

Vaste prijzen. Geen uurtje-factuurtje

Geen verrassingen of extra kosten

Binnen de 48u in jouw mailbox

Ja, ik wil een offerte
Zo werkt het
Start onmiddellijk jouw pro-Deo dossier bij ons op

Snel, laagdrempelig, en discreet.

In enkele klikken snellen wij jou te hulp.

Je hoeft er zelfs je zetel niet meer voor uit.

Ja, ik wil een pro-Deo-dossier opstarten
Check hier of je recht hebt op pro-Deo
  • Ervaren advocaten
  • Actief in gans Vlaanderen en Brussel
  • Toegankelijk en bereikbaar
  • Wij helpen iedereen
WINSTON offerte op maat Stap2 | Winston
Winston wie?

Winston is het advocatenkantoor van de toekomst. Een innovatief concept om de wereld van de advocatuur te democratiseren en te humaniseren. Wij combineren expertise en vooruitstrevendheid om jou vlot een betaalbaar antwoord op al jouw verkeersrecht vragen te kunnen bieden. Digitaal en offline! In gans België!

Rechtsbijstandverzekering?

Prima! Wij helpen jou van verzekeringsaangifte tot verdediging. Vraag gerust een offerte aan en wij regelen het verder met jouw verzekeraar. Geen zorgen!
Wij helpen jou graag
Betrokken bij een verkeersongeval, een verkeersboete in de bus, problemen met de verzekeraar of een dagvaarding ontvangen. Winston weet raad.
Wat moet ik doen als ik gedagvaard ben?
Voor velen is de rechtbank onbekend terrein. Je bent niet de enige met vele vragen. Wat kan je vooraf doen? Hoe verloopt zo'n zitting?
Veroordeeld door de Politierechter, zonder je het wist. Wat nu?
Stel dat je door omstandigheden niet aanwezig was op de zitting, kan je jouw veroordeling nog steeds aanvechten.
Slachtoffer bij een verkeersongeval. Hoe een schadevergoeding krijgen?
Wil je een schadevergoeding voor jouw schade en weet je niet zo goed hoe je dat het beste kan aanpakken? Wacht niet te lang om stappen te ondernemen.
Oh nee, de tegenpartij is niet verzekerd! Wat nu?
Het gebeurt meer dan je denkt. De aansprakelijke van het ongeval is niet verzekerd en heeft het financieel niet breed. Blijf je in dat geval met lege handen achter?
Elise | Winston
Ontmoet onze experten
Elise Standaert

Ik ben een gespecialiseerd advocaat in verkeersrecht. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel en kom graag op voor mensen die hun recht willen behalen. Winston staat voor een innovatieve manier van juridische dienstverlening waarbij de klant voorop staat. Daar werk ik graag aan mee.

Ontmoet ons team
  • On- en offline advocaten
  • Geen uurtje-factuurtje
  • Waar en wanneer je maar wilt
  • Iedereen is welkom
Wist je trouwens dat een advocaat in Vlaanderen gemiddeld 151 euro (incl. BTW) per uur aanrekent, en daar bovenop nog eens kantoorkosten komen? (bron: Kluwer Benchmark-Onderzoek Advocatuur 2020)
Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte op maat

Vaste prijzen. Geen uurtje-factuurtje

Geen verrassingen of extra kosten

Binnen de 48u in jouw mailbox

Ja, ik wil een offerte
Zo werkt het
Start onmiddellijk jouw pro-Deo dossier bij ons op

Snel, laagdrempelig, en discreet.

In enkele klikken snellen wij jou te hulp.

Je hoeft er zelfs je zetel niet meer voor uit.

Ja, ik wil een pro-Deo-dossier opstarten
Check hier of je recht hebt op pro-Deo
Veelgestelde vragen
Zijn de Winston-advocaten in gans België actief?

Ja hoor. Hoewel ons eerste kantoor in Brugge gevestigd is, zijn wij actief over gans Vlaanderen. Woon je Antwerpen of Brussel, klop maar op onze deur. Wij helpen jou graag en pleiten voor elke rechtbank in Vlaanderen en Brussel. In de mate van het mogelijk, en enkel wanneer jij dit wenst, proberen wij elkaar zoveel mogelijk online te ontmoeten (via teams, skype, of zoom). Mocht het toch nodig zijn, kunnen wij elkaar ook fysiek ontmoeten. Wij komen graag tot bij jou of ontvangen jou bij ons op kantoor.

Zijn de prijzen in de offerte echt vast?

Ja hoor! Op basis van onze ervaring en data kunnen wij voor jou vaste prijzen voorstellen per stap. Mocht er toch meer werk inkruipen, dan dragen wij het risico. In 99% van de gevallen komt hier geen enkele kost bij, met uitzondering van absoluut onvoorzienbare en onvermijdbare omstandigheden. Mocht het toch gebeuren, dan spreken wij samen af hoe wij hiermee verder gaan. Wij doen niets zonder jouw toestemming, dus geen verrassingen achteraf.

Wat als ik niet tevreden ben over mijn advocaat?

Dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Vertrouwen is essentieel voor onze dienstverlening. Indien jij niet tevreden zou zijn over de diensten van onze Winston-advocaat, kan je ons contacteren op email hidden; JavaScript is required. Wij kijken dan hoe wij jou verder kunnen helpen. Indien wij geen oplossing meer zouden kunnen bieden, kan je onze samenwerking ook stopzetten.

Moet ik de overige stappen ook betalen als wij de samenwerking stop zetten?

Neen hoor! Je betaalt enkel voor de uitgevoerde stappen en de gemaakte kosten van de stap in uitvoering. Maar wees gerust. Er zijn geen kleine lettertjes op grond waarvan wij een schadevergoeding zouden kunnen vorderen.

Kan ik op elk moment onze samenwerking stopzetten?

Ja hoor! Dit kan na elke stap en voor gelijk welke reden. Misschien slagen we erin om een zaak minnelijk te regelen? Het spreekt voor zich dat de overige stappen overbodig zijn geworden. Je stopt wanneer je maar wilt en waarom je maar wilt.

Contacteer ons.

Zo, dat was even scrollen. Heb je nog vragen over hoe Winston werkt? Hoe wij jou kunnen helpen met juridisch advies en bijstand? We zijn heel makkelijk bereikbaar via chat, e-mail of telefoon.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord