Screenshotter Landingspaginatest Winston 018 | Winston

Eerherstel aanvragen?
Blanco strafregister nodig?
Winston helpt jou!
Advocaten gespecialiseerd in strafrecht

Ontdek hier hoeveel onze juridische bijstand je zou kosten?

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte op maat
Op voorhand afgesproken prijzen per stap,
Geen uurtje-factuurtje,
Geen verrassingen of extra kosten.
Ja, ik wil een offerte

Rechtsbijstandverzekering?

Wist je dat een aanvraag tot eerherstel gedekt wordt door de rechtsbijstandverzekeraar? Wij helpen jou van verzekeringsaangifte tot aanvraag. Neem contact op met ons via email hidden; JavaScript is required.
Wat zeggen anderen over ons?
WINSTON offerte op maat Stap2 | Winston
Winston wie?

Wij geloven dat advocatuur anders kan. Toegankelijker, efficiënter én vooral goedkoper. Het maakt niet uit of je een groot of klein probleem hebt, we staan voor je klaar. En waarom een advocaat nog per uur betalen zonder te weten waar je uitkomt? Deze onzekerheid zorgt voor stress en onaangename verrassingen. Dit wilt niemand toch? Niet bij Winston. Op basis van onze tools, slagen wij erin om juridische bijstand aan vaste prijzen te verlenen en dit zonder in te boeten op kwaliteit, integendeel! Wij zijn een innovatief advocatenkantoor met een disruptief concept klaar om de wereld van de advocatuur te democratiseren.

  • Ervaren advocaten
  • Actief in gans Vlaanderen en Brussel
  • Toegankelijk en bereikbaar
  • Wij helpen iedereen
Winston WEB 9303 | Winston
Mathieu Fiers

Als advocaat heb ik kennis opgedaan over de maatschappelijke en juridische aspecten van strafrechtzaken. Samen met het Winston-team ben ik er om iedereen bij te staan die onze hulp zoekt.

Ontmoet het team
Elise | Winston
Elise Standaert

Ik ben gepassioneerd door het strafrecht, een kant van het rechtssysteem waar iedereen mee in aanraking kan komen. Of je nu slachtoffer of verdachte bent, je gaat door een moeilijke periode waarbij je op mij kan vertrouwen om jou van dicht bij te staan.

Ontmoet het team
Wij helpen jou graag
Opnieuw een blanco strafregister nodig? Weet je niet hoe eerherstel aan te vragen? Wij staan klaar voor jou.
De route naar eerherstel
Het verkrijgen van eerherstel is een cruciale stap die je kan helpen je naam te zuiveren. Recent zijn er echter significante wijzigingen doorgevoerd in de procedure voor eerherstel, waardoor het proces ingewikkelder is geworden, maar gelukkig ook sneller verloopt.
Wat is het verschil tussen een strafregister een een uittreksel uit het strafregister?
Het verschil tussen je strafregister en een uittreksel uit het strafregister, ook wel bekend als het 'bewijs van goed gedrag en zeden'. Ken jij het?
Inhoud van het strafregister: wat wordt er geregistreerd?
Het strafregister is een document waar veel mensen vragen over hebben. Wat staat er precies in?
Eerherstel: wat je moet weten! De stappen naar eerherstel: wat je moet weten!
Overweeg je eerherstel aan te vragen? Het is een belangrijke stap die kan helpen om de weg vrij te maken voor nieuwe kansen. Maar voordat je begint, zijn er enkele strikte voorwaarden waaraan je moet voldoen.
Uitzonderingen op het strafregister: wat wordt er niet geregistreerd?
Bij verkeersovertredingen is de onmiddellijke inning een veelvoorkomende reactie van de autoriteiten. Als je zo'n uitnodiging tot betaling ontvangt en deze betaalt, voorkom je dat er een vermelding op je strafblad komt.
Welke soorten uittreksels bestaan er?
Er bestaan drie soorten uittreksels uit het strafregister. Afhankelijk van waarvoor je het nodig hebt, moet je het juiste register aan te vragen.
Wist je trouwens dat een advocaat in Vlaanderen gemiddeld 151 euro (incl. BTW) per uur aanrekent, en daar bovenop nog eens kantoorkosten komen? (bron: Kluwer Benchmark-Onderzoek Advocatuur 2020). Winston belooft voordeliger te zijn en dat nog eens tegen een vooraf bepaalde vaste prijs. Geen verrassingen. Geen extra kosten.
Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte op maat

Vaste prijzen. Geen uurtje-factuurtje

Geen verrassingen of extra kosten

Binnen de 48u in jouw mailbox

Ja, ik wil een offerte
Zo werkt het
Start onmiddellijk jouw pro-Deo dossier bij ons op

Snel, laagdrempelig, en discreet.

In enkele klikken snellen wij jou te hulp.

Je hoeft er zelfs je zetel niet meer voor uit.

Ja, ik wil een pro-Deo-dossier opstarten
Check hier of je recht hebt op pro-Deo
Veelgestelde vragen
Zijn de Winston-advocaten in gans België actief?

Ja hoor. Hoewel ons eerste kantoor in Brugge gevestigd is, zijn wij actief over gans Vlaanderen. Woon je Antwerpen of Brussel, klop maar op onze deur. Wij helpen jou graag en pleiten voor elke rechtbank in Vlaanderen en Brussel. In de mate van het mogelijk, en enkel wanneer jij dit wenst, proberen wij elkaar zoveel mogelijk online te ontmoeten (via teams, skype, of zoom). Mocht het toch nodig zijn, kunnen wij elkaar ook fysiek ontmoeten. Wij komen graag tot bij jou of ontvangen jou bij ons op kantoor.

Zijn de prijzen in de offerte echt vast?

Ja hoor! Op basis van onze ervaring en data kunnen wij voor jou vaste prijzen voorstellen per stap. Mocht er toch meer werk inkruipen, dan dragen wij het risico. In 99% van de gevallen komt hier geen enkele kost bij, met uitzondering van absoluut onvoorzienbare en onvermijdbare omstandigheden. Mocht het toch gebeuren, dan spreken wij samen af hoe wij hiermee verder gaan. Wij doen niets zonder jouw toestemming, dus geen verrassingen achteraf.

Wat als ik niet tevreden ben over mijn advocaat?

Dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Vertrouwen is essentieel voor onze dienstverlening. Indien jij niet tevreden zou zijn over de diensten van onze Winston-advocaat, kan je ons contacteren op email hidden; JavaScript is required. Wij kijken dan hoe wij jou verder kunnen helpen. Indien wij geen oplossing meer zouden kunnen bieden, kan je onze samenwerking ook stopzetten.

Wat dekken de overheadkosten in de blueprint?

Onze overheadkosten dekken de coördinatie van jouw dossier en zogenaamde "out-of-pocket expenses". Dit gaat van onze overlegmomenten met het team waarbij wij jouw probleem bespreken, tot onze verplaatsingsvergoeding om jouw dossier te pleiten voor de rechtbank. Wij rekenen dit niet afzonderlijk.

Moet ik de overige stappen ook betalen als wij de samenwerking stop zetten?

Neen hoor! Je betaalt enkel voor de uitgevoerde stappen en de gemaakte kosten van de stap in uitvoering. Maar wees gerust. Er zijn geen kleine lettertjes op grond waarvan wij een schadevergoeding zouden kunnen vorderen.

Kan ik op elk moment onze samenwerking stopzetten?

Ja hoor! Dit kan na elke stap en voor gelijk welke reden. Misschien slagen we erin om een zaak minnelijk te regelen? Het spreekt voor zich dat de overige stappen overbodig zijn geworden. Je stopt wanneer je maar wilt en waarom je maar wilt.

Contacteer ons.

Zo, dat was even scrollen. Heb je nog vragen over hoe Winston werkt? Hoe wij jou kunnen helpen met juridisch advies en bijstand? We zijn heel makkelijk bereikbaar via chat, e-mail of telefoon.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord