Winston strijkt neer in Antwerpen

Community
15.09.2023

In een wereld waar iedereen recht heeft op juridische bijstand, ziet Winston de noodzaak om de advocatuur toegankelijker te maken. We geloven sterk in een aanpak waarbij juridische diensten laagdrempeliger, efficiënter en betaalbaarder zijn. Om onze missie concreet te maken en nog dichter bij de mensen te staan, introduceren wij ons tweede kantoor: "Winston Antwerp".

Https static standaard be Assets Images Upload 2015 03 16 00fec356 cc11 11e4 8c89 a0e30bd36638 original | Winston

Where online meets offline


Onze Antwerpse hub is niet zomaar een kantoor, maar een toegankelijk plaats waar onze Antwerpse cliënten terecht kunnen voor al hun juridische vragen en zorgen.

En wat is een betere locatie dan in de schaduw van het iconische justitiepaleis van Antwerpen? Winston heeft bewust gekozen voor de kantoren van Humgy South, strategisch gelegen aan de IJzerenpoortkaai 3 in 2000 Antwerpen.

Deze locatie is niet alleen makkelijk bereikbaar, maar symboliseert ook de brug die Winston wil slaan tussen de traditionele advocatuur en de moderne, toegankelijke dienstverlening.

Met de opening van onze eerste hub in Antwerpen zetten wij een grote stap in de richting van een toegankelijkere en eerlijkere advocatuur. En het mooie is: dit is nog maar het begin.

Ook interessant
WINSTON Offerte op maat | Winston
Juridisch advies nodig?

In slechts enkele klikken krijg je persoonlijk en begrijpelijk advies.

Vanaf 25 euro al.

Stel nu jouw vraag
Zo werkt het
WINSTON FEB 2021 4 B1 A3025 | Winston
Op zoek naar een advocaat?
Krijg vrijblijvend onze offerte.

Wij stippelen een stappenplan op maat uit, telkens met een vaste prijs per stap.

Zo heb jij de volledige controle.

Vraag nu jouw offerte
Zo werkt het
E-mail gekopieerd naar klembord