Screenshotter Landingspaginatest Winston 018 | Winston

Echtscheiding?
Wat nu?
Alimentatie?
Hoe berekenen?
Heb je een erfeniskwestie?
Omgangsrecht?
Hoe afdwingen?
Winston helpt jou!
Advocaten gespecialiseerd in personen & familierecht

Ontdek hier hoeveel onze juridische bijstand je zou kosten?

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte op maat
Op voorhand afgesproken prijzen per stap,
Geen uurtje-factuurtje,
Geen verrassingen of extra kosten.
Ja, ik wil een offerte
Meer details
Advies gsm4 grijs | Winston
Zo werkt het

Krijg een offerte op maat of vraag onze kosteloze bijstand in enkele klikken.

 1. Omschrijf bondig jouw situatie
 2. Onze advocaten analyseren dit grondig en stellen een plan van aanpak op
 3. We sturen jou onmiddellijk onze offerte met vaste prijzen of de nodige informatie voor jouw pro-Deoaanvraag
 4. Na goedkeuring van de offerte of je pro-Deo aanvraag gaan we van start
Wat zeggen anderen over ons?
WINSTON offerte op maat Stap2 | Winston
Winston wie?

Wij geloven dat advocatuur anders kan. Toegankelijker, efficiënter én vooral goedkoper. Het maakt niet uit of je een groot of klein probleem hebt, we staan voor je klaar. En waarom een advocaat nog per uur betalen zonder te weten waar je uitkomt? Deze onzekerheid zorgt voor stress en onaangename verrassingen. Dit wilt niemand toch? Niet bij Winston. Op basis van onze tools, slagen wij erin om juridische bijstand aan vaste prijzen te verlenen en dit zonder in te boeten op kwaliteit, integendeel! Wij zijn een innovatief advocatenkantoor met een disruptief concept klaar om de wereld van de advocatuur te democratiseren.

 • Ervaren advocaten
 • Actief in gans Vlaanderen en Brussel
 • Toegankelijk en bereikbaar
 • Wij helpen iedereen
Wij helpen jou graag
Hulp bij een echtscheiding, discussie over omgangsregeling, alimentatie en ouderschap. Winston heeft het antwoord.
Hoe scheid ik het snelst en goedkoopst?
De echtscheiding met onderlinge toestemming, of kortweg EOT, is de eenvoudigste, snelste en goedkoopste manier om te scheiden.
Mijn ex stelt een echtscheiding met onderlinge toestemming voor. Wat nu?
Samen met je ex-partner overleg je over alle mogelijke gevolgen van de echtscheiding. Eenmaal een akkoord, worden jullie afspraken in een familierechtelijke overeenkomst vastgelegd.
Ik wil scheiden, maar mijn partner niet. Wat nu?
Indien je partner niet wilt scheiden, kan de zogenaamde onherstelbare ontwrichting inroepen, of kortweg EOO. Het huwelijk is “onherstelbaar ontwricht” wanneer het voor jou onmogelijk is om nog verder samen te leven.
Wat zijn voorlopige maatregelen?
Soms gebeurt het dat in afwachting van de echtscheiding zelf, een aantal zaken moeten worden geregeld. Wie woont waar? Welke verbijfsregeling geldt er voor de kinderen? Deze zaken zullen op de zitting voor de familierechter worden besproken en nadien vastgelegd in een vonnis.
Hoe wordt de onderhoudsverplichting voor de kinderen geregeld?
Wanneer de relatie tussen de ouders tot een einde komt, dan blijven de ouders verplicht om in te staan voor het onderhoud van hun kinderen. Maar wat betekent dit precies?
Hoe bereken je de onderhoudsbijdrage?
De regel is dat elke ouder moet bijdragen in het onderhoud en de opvoeding van de kinderen naar evenredigheid van zijn middelen en mogelijkheden. Bij deze berekening wordt zowel naar de inkomsten van beide ouders, als naar het verdienvermogen gekeken.
Winston HR 1629 | Winston
Ontmoet één van onze advocaten
Thaïs Brinckman

Ik ben een gespecialiseerd advocaat in personen en familierecht met een bijzondere opleiding jeugdrecht. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel en kom graag op voor mensen die hun recht willen behalen.

Ontmoet ons team
Benieuwd naar onze offerte

In ons stappenplan tonen we wat je te wachten staat en hoeveel dit gaat kosten. Scherpe, vaste prijzen. Bij Winston weet je altijd waar je aan toe bent. Je betaalt per stap. Zelfs als er onverwachts meer werk bij komt kijken.

Blad1 | Winston
Blad2 | Winston
Blad3 | Winston
Blad4 | Winston
Blad5 | Winston
Blad6 | Winston
Blad7 | Winston
Blad8 | Winston
Blad9 | Winston
Blad10 | Winston
Blad11 | Winston
Blad12 | Winston
 • Vrijblijvend en gratis
 • Vast prijzen per stap, geen verrassingen
 • Gespreide betalingen
 • Binnen de 48u in je mailbox
Wist je trouwens dat een advocaat in Vlaanderen gemiddeld 151 euro (incl. BTW) per uur aanrekent, en daar bovenop nog eens kantoorkosten komen? (bron: Kluwer Benchmark-Onderzoek Advocatuur 2020)
Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte op maat

Vaste prijzen. Geen uurtje-factuurtje

Geen verrassingen of extra kosten

Binnen de 48u in jouw mailbox

Ja, ik wil een offerte
Zo werkt het
Start onmiddellijk jouw pro-Deo dossier bij ons op

Snel, laagdrempelig, en discreet.

In enkele klikken snellen wij jou te hulp.

Je hoeft er zelfs je zetel niet meer voor uit.

Ja, ik wil een pro-Deo-dossier opstarten
Check hier of je recht hebt op pro-Deo
Veelgestelde vragen
Zijn de Winston-advocaten in gans België actief?

Ja hoor. Hoewel ons eerste kantoor in Brugge gevestigd is, zijn wij actief over gans Vlaanderen. Woon je Antwerpen of Brussel, klop maar op onze deur. Wij helpen jou graag en pleiten voor elke rechtbank in Vlaanderen en Brussel. In de mate van het mogelijk, en enkel wanneer jij dit wenst, proberen wij elkaar zoveel mogelijk online te ontmoeten (via teams, skype, of zoom). Mocht het toch nodig zijn, kunnen wij elkaar ook fysiek ontmoeten. Wij komen graag tot bij jou of ontvangen jou bij ons op kantoor.

Zijn de prijzen in de offerte echt vast?

Ja hoor! Op basis van onze ervaring en data kunnen wij voor jou vaste prijzen voorstellen per stap. Mocht er toch meer werk inkruipen, dan dragen wij het risico. In 99% van de gevallen komt hier geen enkele kost bij, met uitzondering van absoluut onvoorzienbare en onvermijdbare omstandigheden. Mocht het toch gebeuren, dan spreken wij samen af hoe wij hiermee verder gaan. Wij doen niets zonder jouw toestemming, dus geen verrassingen achteraf.

Wat als ik niet tevreden ben over mijn advocaat?

Dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Vertrouwen is essentieel voor onze dienstverlening. Indien jij niet tevreden zou zijn over de diensten van onze Winston-advocaat, kan je ons contacteren op email hidden; JavaScript is required. Wij kijken dan hoe wij jou verder kunnen helpen. Indien wij geen oplossing meer zouden kunnen bieden, kan je onze samenwerking ook stopzetten.

Kan ik op elk moment onze samenwerking stopzetten?

Ja hoor! Dit kan na elke stap en voor gelijk welke reden. Misschien slagen we erin om een zaak minnelijk te regelen? Het spreekt voor zich dat de overige stappen overbodig zijn geworden. Je stopt wanneer je maar wilt en waarom je maar wilt.

Moet ik de overige stappen ook betalen als wij de samenwerking stop zetten?

Neen hoor! Je betaalt enkel voor de uitgevoerde stappen en de gemaakte kosten van de stap in uitvoering. Maar wees gerust. Er zijn geen kleine lettertjes op grond waarvan wij een schadevergoeding zouden kunnen vorderen.

Contacteer ons.

Zo, dat was even scrollen. Heb je nog vragen over hoe Winston werkt? Hoe wij jou kunnen helpen met juridisch advies en bijstand? We zijn heel makkelijk bereikbaar via chat, e-mail of telefoon.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord