Screenshotter Landingspaginatest Winston 018 | Winston

Uitgenodigd voor verhoor?
Wat zijn mijn rechten?
Aangehouden?
Wat nu?
Slachtoffer van een misdrijf?
Wat kan ik doen?
Winston helpt jou!
Advocaten gespecialiseerd in strafrecht

Ontdek hier hoeveel onze juridische bijstand je zou kosten?

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte op maat

Vaste prijzen. Geen uurtje-factuurtje

Geen verrassingen of extra kosten

Binnen de 48u in jouw mailbox

Ja, ik wil een offerte
Zo werkt het
Start onmiddellijk jouw pro-Deo dossier bij ons op

Snel, laagdrempelig, en discreet.

In enkele klikken snellen wij jou te hulp.

Je hoeft er zelfs je zetel niet meer voor uit.

Ja, ik wil een pro-Deo-dossier opstarten
Check hier of je recht hebt op pro-Deo
Advies gsm4 grijs | Winston
Zo werkt het

Krijg een offerte op maat of vraag onze kosteloze bijstand in enkele klikken.

 1. Omschrijf bondig jouw situatie
 2. Onze advocaten analyseren dit grondig en stellen een plan van aanpak op
 3. We sturen jou onmiddellijk onze offerte met vaste prijzen of de nodige informatie voor jouw pro-Deoaanvraag
 4. Na goedkeuring van de offerte of je pro-Deo aanvraag gaan we van start
Wat zeggen anderen over ons?
WINSTON offerte op maat Stap2 | Winston
Winston wie?

Wij geloven dat advocatuur anders kan. Toegankelijker, efficiënter én vooral goedkoper. Het maakt niet uit of je een groot of klein probleem hebt, we staan voor je klaar. En waarom een advocaat nog per uur betalen zonder te weten waar je uitkomt? Deze onzekerheid zorgt voor stress en onaangename verrassingen. Dit wilt niemand toch? Niet bij Winston. Op basis van onze tools, slagen wij erin om juridische bijstand aan vaste prijzen te verlenen en dit zonder in te boeten op kwaliteit, integendeel! Wij zijn een innovatief advocatenkantoor met een disruptief concept klaar om de wereld van de advocatuur te democratiseren.

 • Ervaren advocaten
 • Actief in gans Vlaanderen en Brussel
 • Toegankelijk en bereikbaar
 • Wij helpen iedereen
Wij helpen jou graag
Je wordt verdacht van een misdrijf? Je kreeg een uitnodiging tot verhoor of je werd al gedagvaard? Je bent slachtoffer van geweldsmisdrijven of zedendelicten? Winston zorgt ervoor dat jouw rechten maximaal verdedigd worden.
Uitgenodigd voor een verhoor. Wat nu?
De politie verdenkt mij ervan feiten te hebben gepleegd. Ik moet nu naar het politiebureau voor verhoor. Wat staat er mij te wachten? Het is essentieel om van jou goed voor te bereiden. Het verhoor vormt de basis van de latere verdediging.
Wat te doen bij een veroordeling bij verstek?
Als je afwezig bent op je proces kan je bij verstek worden veroordeeld. Om de rechten van verdediging te respecteren, heeft de wet voorzien dat je verzet kan aantekenen.
Een huiszoeking. Mag dit zomaar?
Niemand mag zomaar iemands woning betreden. Het recht op het privéleven is een fundamenteel mensenrecht dat moet worden gerespecteerd. Slechts in een beperkt aantal gevallen, kunnen politiediensten een huiszoeking uitvoeren en dit onder strikte voorwaarden.
Ik ben een slachtoffer van een misdrijf. Hoe dien ik een klacht in?
Je bent slachtoffer van een misdrijf. Dat is een ingrijpende gebeurtenis en je stelt je waarschijnlijk allerhande vragen: welke rechten heb ik? Wat moet ik doen om een schadevergoeding te krijgen?
Het bedrag van de geldboete moet worden verhoogd met "opdeciemen". Wat betekent dit?
Je hoort de rechter tijdens de zitting een geldboete uitspreken van 100 euro. Wanneer je de uitnodiging tot betaling van deze geldboete in de bus krijgt, verschiet je van het bedrag. In tegenstelling tot wat de rechter uitsprak, moet je nu plots 700 euro meer betalen. Hoe kan dit?
Elise 2 1 | Winston
Ontmoet één van onze advocaten
Elise

Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel en kom graag op voor mensen die hun recht willen behalen. Winston staat voor Advocatuur 2.0 in een stijlvol jasje in plaats van een grijs maatpak. Het werd hoog tijd om iets nieuws neer te zetten binnen deze archaïsche sector. Ik ben er trots op om mijn steentje te kunnen bijdragen.

Benieuwd naar onze offerte

In ons stappenplan tonen we wat je te wachten staat en hoeveel dit gaat kosten. Scherpe, vaste prijzen. Bij Winston weet je altijd waar je aan toe bent. Je betaalt per stap. Zelfs als er onverwachts meer werk bij komt kijken.

Blad1 | Winston
Blad2 | Winston
O Ff3 | Winston
Off4 | Winston
Off5 | Winston
Off6 | Winston
Blad10 | Winston
Blad11 | Winston
Blad12 | Winston
 • Vrijblijvend en gratis
 • Vast prijzen per stap, geen verrassingen
 • Gespreide betalingen
 • Binnen de 48u in je mailbox
Wist je trouwens dat een advocaat in Vlaanderen gemiddeld 151 euro (incl. BTW) per uur aanrekent, en daar bovenop nog eens kantoorkosten komen? (bron: Kluwer Benchmark-Onderzoek Advocatuur 2020). Winston belooft voordeliger te zijn en dat nog eens tegen een vooraf bepaalde vaste prijs. Geen verrassingen. Geen extra kosten.
Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte op maat

Vaste prijzen. Geen uurtje-factuurtje

Geen verrassingen of extra kosten

Binnen de 48u in jouw mailbox

Ja, ik wil een offerte
Zo werkt het
Start onmiddellijk jouw pro-Deo dossier bij ons op

Snel, laagdrempelig, en discreet.

In enkele klikken snellen wij jou te hulp.

Je hoeft er zelfs je zetel niet meer voor uit.

Ja, ik wil een pro-Deo-dossier opstarten
Check hier of je recht hebt op pro-Deo
Veelgestelde vragen
Zijn de Winston-advocaten in gans België actief?

Ja hoor. Hoewel ons eerste kantoor in Brugge gevestigd is, zijn wij actief over gans Vlaanderen. Woon je Antwerpen of Brussel, klop maar op onze deur. Wij helpen jou graag en pleiten voor elke rechtbank in Vlaanderen en Brussel. In de mate van het mogelijk, en enkel wanneer jij dit wenst, proberen wij elkaar zoveel mogelijk online te ontmoeten (via teams, skype, of zoom). Mocht het toch nodig zijn, kunnen wij elkaar ook fysiek ontmoeten. Wij komen graag tot bij jou of ontvangen jou bij ons op kantoor.

Zijn de prijzen in de offerte echt vast?

Ja hoor! Op basis van onze ervaring en data kunnen wij voor jou vaste prijzen voorstellen per stap. Mocht er toch meer werk inkruipen, dan dragen wij het risico. In 99% van de gevallen komt hier geen enkele kost bij, met uitzondering van absoluut onvoorzienbare en onvermijdbare omstandigheden. Mocht het toch gebeuren, dan spreken wij samen af hoe wij hiermee verder gaan. Wij doen niets zonder jouw toestemming, dus geen verrassingen achteraf.

Wat als ik niet tevreden ben over mijn advocaat?

Dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Vertrouwen is essentieel voor onze dienstverlening. Indien jij niet tevreden zou zijn over de diensten van onze Winston-advocaat, kan je ons contacteren op email hidden; JavaScript is required. Wij kijken dan hoe wij jou verder kunnen helpen. Indien wij geen oplossing meer zouden kunnen bieden, kan je onze samenwerking ook stopzetten.

Wat dekken de overheadkosten in de blueprint?

Onze overheadkosten dekken de coördinatie van jouw dossier en zogenaamde "out-of-pocket expenses". Dit gaat van onze overlegmomenten met het team waarbij wij jouw probleem bespreken, tot onze verplaatsingsvergoeding om jouw dossier te pleiten voor de rechtbank. Wij rekenen dit niet afzonderlijk.

Moet ik de overige stappen ook betalen als wij de samenwerking stop zetten?

Neen hoor! Je betaalt enkel voor de uitgevoerde stappen en de gemaakte kosten van de stap in uitvoering. Maar wees gerust. Er zijn geen kleine lettertjes op grond waarvan wij een schadevergoeding zouden kunnen vorderen.

Kan ik op elk moment onze samenwerking stopzetten?

Ja hoor! Dit kan na elke stap en voor gelijk welke reden. Misschien slagen we erin om een zaak minnelijk te regelen? Het spreekt voor zich dat de overige stappen overbodig zijn geworden. Je stopt wanneer je maar wilt en waarom je maar wilt.

Contacteer ons.

Zo, dat was even scrollen. Heb je nog vragen over hoe Winston werkt? Hoe wij jou kunnen helpen met juridisch advies en bijstand? We zijn heel makkelijk bereikbaar via chat, e-mail of telefoon.

Chat met ons 
E-mail gekopieerd naar klembord